Crypto Booyed av Bitcoin Som Aksjer føler FUD

Bitcoin fortsetter sin oppadgående trend og tar de fleste store valutaene med seg. Filecoin kjemper mot en bakvaktaksjon mens aksjetilliten forblir lav.

Crypto markedsfører optimistisk når Bitcoin fortsetter sin sterke ytelse.

Investorer i Filecoin ser på når nettverket blir rystet av rapporter om opprør

Aksjemarkedene gikk gjennom et stort salg fordi tilliten til en stimulanspakke fortsatt er lav.

Det var en spesielt god dag på tvers av kryptomarkedene. Total markedsverdi er sunne med 2,3% og tar over 372 milliarder dollar. Immediate Edge lede kostnad med en gevinst på 3,4%, med Monero følgende med 3,4% stiger, Stellar ‘s fortsatt oksen kjøre så det stige 5,3% i den siste dagen og XRP er også opp 3,17%.

Hva har HODLere i så godt humør? Det er vanskelig å fortelle, men en teori har å gjøre med Bitcoins ytelse som en eiendel som ikke oppfører seg på samme måte som aksjer og eller gull gjør.

Bitcoin-pris går mot $ 12.000 når aksjene faller

Bitcoin betraktes ofte, uansett om det er fortjent eller ikke, som en ”safe haven asset” – en sikring mot økonomisk usikkerhet. Den fortellingen blir satt på prøve nå når verden står overfor en enestående

Mens S & P og Dow Jones endte i går i rødt, i likhet med gull, trender Bitcoin den andre veien. “Dette signaliserer til investorer at det er en eiendel som ser ut til å være mer motstandsdyktig mot geopolitiske svingninger som Brexit og den amerikanske generalvalget. Det har gjort det til et attraktivt tilbud, sier en talsperson fra AAX , verdens første digitale børs som drives av London Stock Exchange.

Når det er parret med Bitcoins fallende volatilitet , kan det være grunnen til at Bitcoin har en så god måned. Analytikere ser ut til å være enige.