EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD og BTC / USD 17. juli Live-inngangspoeng

Våre gratis handelssignaler for EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD og BTC / USD inkluderer tekniske utsikter som følgende:

EUR / USD brøt under 1.14 nivå på torsdag etter å ha rørt 1.1450 nivå på onsdag, som var den høyeste verdien for paret siden 10. mars

Fra teknisk synspunkt forblir EUR / USD under 50 glidende gjennomsnitt (rød linje), men over 200 glidende gjennomsnitt (mørkeblå linje), noe som er et tegn på usikkerhet. Jeg leter etter salgsordrer for øyeblikket Bitcoin Era ned for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og oppføringsnivåer for EUR / USD.

På torsdag steg GBP / USD 100 punkter opp og nådde 1.2625 nivå, men gikk raskt tilbake. Fra teknisk synspunkt forblir GBP / USD under både 50 glidende gjennomsnitt (rød linje) og 200 glidende gjennomsnitt (mørkeblå linje), som er et signal om den bearish trenden. Jeg ser etter salgsordrer under 1,25 nivå. Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for GBP / USD.

Fra teknisk synspunkt holder paret seg over både 50 glidende gjennomsnitt (rød linje) og 200 glidende gjennomsnitt (mørk blå linje), som er et signal om den bullish trenden. Jeg leter etter kjøpsordrer over 44 nivå. Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for BRN / USD.

BTC / USD holder seg innenfor 500 dollar rekkevidde (8900-9400) de siste 22 handelsdagene

Det er ingen trend for øyeblikket. Jeg leter etter salgsordrer under 8900 nivå. Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for BTC / USD.

Vi publiserer gratis tra ding signaler hver dag siden 2015. Abonner på våre RSS-feed og nyhetsbrev for å ligge i forkant av markedet. Vær oppmerksom på at disse signalene er oppføringene mine. Du bør alltid vurdere å gjøre forskningen din også. Trading Forex, råvarer og Cryptocurrencies har et høyt risikonivå. Du bør aldri investere noe mer du ville være villig til å risikere.

Du bør sørge for å sjekke hvordan du bruker AtoZ Markets Forex signaler guide. Hvis du fortsatt har flere spørsmål, følger jeg aktivt AtoZMarkets twitter. Jeg er alltid her for å svare på spørsmål relatert til våre Forex- og kryptosignaler. Send spørsmålene dine til meg på @AtoZ_Markets på Twitter.