PayPalin toimitusjohtaja: Alustamme “ vahvistaa merkittävästi kryptovaluuttojen hyödyllisyyttä “

PayPalin uudet salauspalvelut virtaviivaistavat digitaalisen omaisuuden käyttöönottoa yrityksessä, sanoo toimitusjohtaja Dan Schulman.

PayPalin toimitusjohtaja uskoo, että kryptovaluutat ovat yleisen käyttöönoton partaalla, kun yhä useammat yritykset ja kuluttajat parveilevat „digitaalisiin maksuihin ja digitaalisiin valuuttamuotoihin“.

PayPalin toimitusjohtaja Dan Schulman sanoi CNBC: n haastattelussa, että COVID-19-pandemia on nopeuttanut siirtymistä digitaalisiin maksutapoihin.

PayPal haluaa olla käynnissä olevan digitaalisen muutoksen eturintamassa

Schulman sanoi, että „käteisen käyttö on vähentynyt nopeasti“ pandemian keskellä ja lisäsi, että „40-70% kuluttajista ei enää halua käsitellä käteistä“.

PayPal ei pelkästään helpota ihmisten ostamista ja säilyttämistä salausvaluutoissa; palvelu integroituu nykyisiin kauppiasmaksualustoihin, jolloin yritykset voivat hyväksyä digitaaliset maksutavat.

PayPalin johtaja sanoi:

„Yksi sallituista asioista ei ole pelkästään salausvaluuttojen ostamisen, myymisen ja pitämisen helpottaminen, vaan erittäin tärkeätä, että ensi vuoden alussa aiomme sallia kryptovaluuttojen olevan rahoituslähde kaikille tapahtumille, jotka tapahtuvat kaikilla 28 miljoonalla kauppiaistamme. Ja se vahvistaa merkittävästi kryptovaluuttojen hyödyllisyyttä. “

PayPal kuuli maailmanlaajuisia sääntelyviranomaisia ja keskuspankkeja ennen salauspalvelun käynnistämistä

Schulman sanoi, että on vain ajan kysymys, ennen kuin nämä rahaviranomaiset julkaisevat oman keskuspankin digitaalisen valuutan tai CBDC: n:

„Ei ole kysymys siitä, jos, mutta milloin ja miten alamme nähdä yhä useammat keskuspankit laskevan liikkeeseen digitaalisia valuuttoja. Luulen, että salaustoiminnassa tapahtuu yhä enemmän hyötyä. “
PayPal aloitti salauskauppapalvelunsa Yhdysvalloissa aiemmin tässä kuussa, vain viikkoja ensimmäisen aloitteen ilmoittamisen jälkeen. Palvelut otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti ensi vuoden alussa.

Maailmanlaajuinen maksukauppias, jolla on yli 300 miljoonaa aktiivista käyttäjää, on ostanut Bitcoinia ( BTC ) ja muita kryptovaluuttoja nopeasti. Kuten Cointelegraph äskettäin kertoi, PayPal on ostanut lähes 70% kaikesta uudesta liikkeessä olevasta Bitcoinista . Toimituspula on mainittu tärkeimpänä syynä Bitcoinin nopeaan arvostukseen viimeisen kuukauden aikana.

Jotkut Bitcoinin kiihkeimmistä arvostelijoista väittävät, että digitaalisesta valuutasta puuttuu luontainen arvo. Siihen Schulman sanoi:

„Kaikki rahamuodot perustuvat luottamukseen ja asetettuihin arvoihin, jotka tulevat luottamuksesta.“